Aktuality



Připravili jsme pro Vás dvě zajímavé akce.
- Dárek za pomoc s průzkumem

- Možnost stát se odborníkem na výživu.

Věříme, že budou pro Vás tyto akce zajímavé a těšíme se na Vás.
Váš tým XL-S linie.

DÁREK ZA POMOC S PRŮZKUMEM.
Stačí vyplnit malou ANKETKU a za odměnu máte od nás dárek.
Samy se Vám ozveme a domluvíme s Vámi předání.
Na konci ankety zadejte kodové číslo: 14ZZ
klikni pro ANKETKU.


KURZ PORADCE PRO OPTIMALIZACI JÍDELNÍČKU.
Je výživa Vaším koníčkem?
Hledáte nové uplatnění?
Rádi pomáháte lidem?

Využijte naše 15 leté zkušennosti.
Absolvujte tento kurz a získejte hodnotné informace a staňte se profesionálem a pomáhejte ostatním na cestě za správným stravováním.
klikni pro KURZ

KURZ PROFI

Kurz poradce pro optimalizaci jídelníčku PROFI

Po absolvování kurzu je pak poradce schopen v praxi ovládat tvorbu stravovacího režimu v souvislosti s individualitou jedince. Získá základní informace o běžně konzumovaných potravinách.

Dále bude schopen stanovovat výživová doporučení a vyhodnocovat nutriční potřeby klientů v návaznosti na jejich metabolické potřeby a efektivně klienty vést a pomáhat jim překonávat případné komplikace odbourávání tukové tkáně.

Toto znalosti poslouží jako základ aby se absolvent kurzu PROFI mohl uplatnit jako samostatný poradce nebo být součástí poradenství sportovních aktivit, masáží, fitness center, kosmetických salonů a léčebných zařízení.

 

Uvádíme jen některá důležitá témata. Kompletní obsah kurzu dostává každý účastník po zahájení.

Základy výživy – metabolizmus, regulace v organizmu, aminokyseliny a peptidy, sacharidy a vláknina, lipidy a cholesterol, fyziologie trávení.

Biologie člověka – obecná biologie, krev a oběhová soustavy, dýchací soustava, lymfatický systém

Nervový systém - sympatykus, parasympatykus a jejich vliv na hubnutí

Dýchací soustava – alergie, astma a možnost ovlivnění stravou

Výpočet kalorií – proč se jich ve studiích XL-S neřídíme

Bio-impedanční analýza těla – vyhodnocování a vysvětlení výsledků měření

Nejnovější poznatky zdravého životního stylu jako jsou např:

Doplňky výživyjejich vhodnost či nevhodnost, volné radikály a oxidační stres, vitaminy, minerální látky, aditiva.

Potravinářství – základní termíny a označování potravin, příprava pokrmů, živočišné potraviny, rostlinné potraviny, pochutiny, nápoje, biopotraviny.

Kyselost organismu – působení překyselení na tělo, měření a vyhodnocování

Alternativní způsoby stravování – sacharidové vlny, ovocno-zeleninový den, ….

Výživa dětí - úskalí a zásady při výživě dětského organismu

Praktická cvičenínávrhy a rozbory jídelníčků, posouzení dodržování výživových doporučení a zásad správné životosprávy, cvičení bio-impedanční analýzy, základy dechového cvičení ….

Krabičková strava – kdy je vhodná ?

 

Na konci kurzu je třeba napsat test znalostí na jehož základě absolvent získá certifikát o absolvování tohoto kurzu.

Termíny kurzu: termíny jsou individuální dle domluvy a dle momentálního  počtu zájemců Obvykle v pondělí a čtvrtek dopoledne 9:00-12:00 h. nebo odpoledne 16:00-19:00, případně sobota dopoledne 9:00-12:00 h.

Místo pořádání: Studio XL-S linie, Plzeň, Koterovská 93/4.

Pro skupinu min. 3 osob je možné domluvit alternativní místo školení i mimo Plzeň.

Cena kurzu PROFI – 3.800,- Kč/osoba

Minimální věk je 18 let.

Přihláška do kurzu

Přihláška se stává závaznou po připsání částky případně zálohy min. 400,- Kč na účet. Záloha je nevratná, popř. ji lze převést na další kurz do 10 dnů před zahájením kurzu. Potom se stává nevratnou.
Přihláška se automaticky stornuje, pokud nebude do 14 dnů připsána záloha na účet. 

Přesný rozpis přednášek obdrží každý zájemce po zaplacení kurzovného před začátkem kurzu.


Pro přihlásení se do kurzu nám pošlete na e-mail: info@zdravezhubni.cz nebo zavolejte na tel.: 777 666 456 následné údaje:

- o jaký kurz máte zájem(HOBBY nebo PROFI), titul, jméno a příjmení, telefon a e-mail.

Následně Vám zašleme objednávkový formulář.

Nezapomeňte prosím na titul, pokud jej chcete uvést v osvědčení.